Loading...
Verwarming installatie 2017-12-08T14:06:46+00:00

Verwarming installatie

Een warm huis. Wie wil dat nou niet? Bij ons kan het allemaal. Wij installeren boilers, verwarming en vloerverwarming. Warme voeten in de badkamer? Is het winter en heb je geen houtkachel? Een verwarming doet net zo veel zijn best als een houtkachel. Je kunt zelf de temperatuur instellen en bent niet afhankelijk van de warmte van een vuurtje. Een vloerverwarming is net zo makkelijk als een normale verwarming en zit in de vloer. Niet zichtbaar als je er overheen loopt. Wij helpen u graag met een verwarming installatie.

Verwarming installatie

Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Purmerend, Zaanstad en omstreken. Heb je nog geen verwarming of is de verwarming aan vervanging toe? Wij kunnen het voor u installeren. Heeft u wel al een verwarming maar werkt deze niet optimaal? Dan staan wij voor u klaar.

Vloerverwarming

Wilt u ook warme voeten als u over de stenen vloer loopt? Een vloerverwarming warmt de vloer op en u loopt heerlijk over de verwarmde tegels naar uw bestemming. Het is heel makkelijk te bedienen. Vloerverwarmingen zijn niet zichtbaar aan het oppervlak. Het enige verschil is de warmte die er wordt uitgestraald in plaats van de koude tegels.

Reparatie verwarming installatie

Wordt het kouder en houdt de verwarming er toch mee op? Wij repareren de verwarming voor u. Wij streven er naar om problemen binnen 24 uur op te lossen. Ligt het probleem dieper dan de verwarming en/of vloerverwarming? Is het dan toch de installatie of de cv-ketel? Geen probleem. Dit lossen wij ook voor u op.

Wanneer zijn wij bereikbaar

Als u een onderhoudscontract heeft, staan wij voor dag en dauw voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zelfs als u op feestdagen tegen een probleem aanloopt kunt u op ons rekenen. U kunt ons bellen of online de storing melden, waarna wij contact met u opnemen.

Ik heb een storing

Morsman Installatietechniek

– Onderhoud technische installaties
– Installatie / aanleggen verwarmingsinstallatie
– Onderhoud & vervanging van CV-ketels
– Sanitair en loodgieters werkzaamheden

Vraag een offerte aan