Loading...
Loodgieter Purmerend 2017-12-08T14:02:28+00:00

Loodgieter Purmerend

Loodgieters zullen altijd nodig blijven. Niet iedereen weet waar hij moet beginnen met een lekkende kraan of met een lekkende douche. Sommige mensen weten heel zeker waar ze mee bezig zijn, maar gaan daardoor harder de fout in. Niet onze collega’s van Loodgieter Purmerend. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een betrouwbaar bedrijf.

Loodgieter Purmerend

Wij voeren diverse loodgieter werkzaamheden uit. Wij installeren onder andere boilers, vloerverwarming, sanitair en radiatoren. Als u een nieuwe boiler nodig heeft of als u vloerverwarming wilt installeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Amsterdam en omstreken

Wij zijn niet alleen beschikbaar in Purmerend, maar ook in Amsterdam, waar wij gevestigd zijn. Verder werken we ook in Zaanstad en omstreken. Wij installeren niet alleen cv-ketels. Wij bieden u ook onze loodgieter service aan. Onderhoudscontracten kunnen ook afgesloten worden. Dit doen wij ook voor u als uw installatie niet bij ons vandaan komt.

Verstoppingen

Verstoppingen in de afvoer van de douche en de gootsteen ontstaan doorgaans door ophoping van vuil. Dit heeft diverse oorzaken. Voornamelijk door ophoping van vetten, zeep en ook vaak losse haren. U kunt het natuurlijk zelf proberen op te lossen met twee componenten ontstopper die je gewoon in de bouwmarkt kunt kopen. Pas hier wel mee op. Dit spul vreet namelijk de lijm van de leidingen weg. Hierdoor ontstaan lekkages. Morsman lost het probleem voor u op!

Lekkages

Als er dan toch lekkages zijn ontstaan, moeten deze natuurlijk verholpen worden. Heb je een lekkende goot, of een lekkende kraan? Zit er iets verstopt en spoelt niets meer door? Wat vervelend is aan een lekkage is dat het niet altijd precies bij de zichtbare plek of vlek lekt. Ze worden daarom vaak ook later pas gevonden. Laat een lekkage niet te lang zijn gang gaan. Lekkages kunnen vreselijke schade aanrichten. Loodgieter Purmerend en omstreken nodig? Neem op tijd contact met ons op en wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Ik heb een storing

Morsman Installatietechniek

– Onderhoud technische installaties
– Installatie / aanleggen verwarmingsinstallatie
– Onderhoud & vervanging van CV-ketels
– Sanitair en loodgieters werkzaamheden

Vraag een offerte aan