Loading...
Loodgieter Amsterdam 2017-12-08T14:02:08+00:00

Loodgieter Amsterdam

Loodgieters zijn altijd nodig geweest en zullen ook altijd nodig blijven. Niet iedereen weet wat hij moet beginnen met een lekkende kraan. Sommige mensen denken dat ze weten wat ze doen, maar maken het alleen maar erger. Niet onze collega’s. Wij hebben jarenlange ervaring als Loodgieter Amsterdam en omstreken en bestaan al een hele tijd.

Loodgieter Amsterdam

Wij hebben diverse aanbiedingen op loodgieters werkzaamheden. Wij installeren onder andere boilers, vloerverwarming, sanitair en radiatoren. Heeft u werkzaamheden waar een loodgieter aan te pas moet komen? Dan kunt u bij ons terecht.

Amsterdam en omstreken

Wij zijn niet alleen beschikbaar in Amsterdam, maar ook in de omliggende gebieden. We werken o.a. in Purmerend, Zaanstad en omstreken. Dit geld niet alleen voor cv-ketels. Wij bieden daar ook onze loodgieter service aan en onderhoudscontracten kunnen daar ook afgesloten worden. Ook als uw sanitair of cv-ketel niet bij ons vandaan komt.

Verstoppingen

Verstoppingen in de afvoer van de douche worden doorgaans veroorzaakt door ophoping van zeep, vetten en misschien wel haarpropjes. Je kunt het zelf proberen op te lossen door twee componentenontstopper in de afvoer te gieten. Maar let op, dit kan het ook erger maken. Daarom is het niet verstandig om het zelf op deze manier op te lossen.

Deze ontstopper vreet de lijm van de leidingen weg. Hierdoor ontstaan lekkages. Morsman lost het voor u op!

Lekkages

Amsterdamse huizen zijn vaak wat ouder. Hierdoor ontstaan lekkages makkelijker. Heb je een lekkende goot, of een lekkende kraan? Zit er iets verstopt? Lekkages worden vaak pas later zichtbaar. Wat vervelend is aan een lekkage is dat het niet altijd precies bij de zichtbare plek of vlek lekt. Laat een lekkage niet te lang zijn gang gaan. Het kan zich overal doorheen werken en kan vreselijke schade veroorzaken. Neem op tijd contact met ons op en wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Ik heb een storing

Morsman Installatietechniek

– Onderhoud technische installaties
– Installatie / aanleggen verwarmingsinstallatie
– Onderhoud & vervanging van CV-ketels
– Sanitair en loodgieters werkzaamheden

Vraag een offerte aan